Úvod / Guarana / Exotic Herbs GUARACAO – kakaový nápoj s Guaranou 100g

Exotic Herbs GUARACAO – kakaový nápoj s Guaranou 100g

Exotic Herbs GUARACAO – kakaový nápoj s Guaranou 100g

Obsahuje 50% kakaa, 50% guarany.

99 Kč vč. DPH

Skladem

ks

Vaše cena dopravy je od 65 Kč

Nakupte zboží ještě za 1 000 Kč a dopravu máte zdarma!

0 Kč
1 000 Kč
  • Složení a dávkování
  • Popis produktu

Exotic Herbs GUARACAO – kakaový nápoj s Guaranou 100g

SloženíDrcená sušená semena Paullinie nápojné, Kakaový prášek natural se sníženým obsahem tuku.
Dávkování2 čajové lžičky rozmícháme v šálku s horkým mlékem či horké vody.
Baleníprášek 100g
Region původuEkvador
UpozorněníDoplněk stravy. Není určeno dětem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí v suchu a temnu. Neobsahuje lepek.
EAN8594164320231

Popis produktu: Exotic Herbs GUARACAO – kakaový nápoj s Guaranou 100g

Tento výborný kakaový nápoj GUARACAO je z pravé brazilské guarany a lahodného kakaového prášku se sníženým obsahem tuku, vyrobený z NEPRAŽENÝCH vybraných kakaových bobů z Ekvádoru, který nám dodává rodinná Čokoládovna Troubelice.

Nápoj je v poměru 50:50 tzn. v jednom balení je 50g guarany a 50g kakaového prášku.

Náš cíl je, aby byl nápoj nejen chutný, ale také efektivní a hezky Vás např. po ránu tzv. „nakopnul" a dodal dobrou náladu. :-)

Příprava je velmi jednoduchá:

2 čajové lžičky v šálku zalijeme horkým mlékem a nebo můžeme i horkou vodou a rozmícháme.

Nápoj lze připravit i ze studené vody či mléka, ale pokud si chcete vychutnat to lahodné kakao, určitě by měl být nápoj horký. Tam se krásně uvolní ta lahodná chut a vůně čerstvého kakaa.

Náš tip:

Pokud budete mít potřebu si zdravě dosladit (není nutné) vyzkoušejte PANELU a nebo med.
KAKAOVÝ PRÁŠEK NATURAL (10/12) SE SNÍŽENÝM OBSAHEM TUKU

  • min. obsah kakaového másla 10%
  • z jedinečných ekvádorských kakaových bobů - NEPRAŽENÝCH
  • ekvádorské kakao

Kakaový prášek je produkt, který vzniká lisováním kakaové hmoty, při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a zbytek hmoty co zůstane, je tzv. kakaový koláč (torta, cocoa cake), který obsahuje cca 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí „koláče" vzniká kakaový prášek.

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek)

nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.