Macacao – kakaový nápoj s Makou 100g
Obsahuje 50% kakaa , 50% maky.
Dárek k objednávce zdarma
Popis produktu
Tento výborný kakaový nápoj MACACAO je z pravé peruánské Maky a lahodného kakaového prášku se sníženým obsahem tuku, vyrobený z NEPRAŽENÝCH vybraných kakaových bobů z Ekvádoru, který nám dodává rodinná Čokoládovna Troubelice.
Nápoj je v poměru 50:50 tzn. v jednom balení je 50g maky a 50g kakaového prášku.
Náš cíl je, aby byl nápoj nejen chutný, ale také efektivní a hezky Vás např. po ránu tzv. „nakopnul" a dodal dobrou náladu. :-)
Příprava je velmi jednoduchá:
2 čajové lžičky v šálku zalijeme horkým mlékem a nebo můžeme i horkou vodou a rozmícháme.
Nápoj lze připravit i ze studené vody či mléka, ale pokud si chcete vychutnat to lahodné kakao, určitě by měl být nápoj horký. Tam se krásně uvolní ta lahodná chut a vůně čerstvého kakaa.
Náš tip:
Pokud budete mít potřebu si zdravě dosladit (není nutné) vyzkoušejte PANELU a nebo med.
Maca (Lepidium Meyeni) je prastará bylina peruánských And. Roste v drsných podmínkách ve výškách kolem 4000 metrů nad mořem. V jejím kořenu podobném malé řepě o průměru 5-8cm je koncentrováno velké množství vitamínů, minerálů, aminokyselin, mastných kyselin, sterolů, saponinů, tříslovin, uhlohydrátů a vlákniny.
Používá se při sexuální impotenci mužů, frigiditě žen a neplodnosti. Maca stimuluje jak mozková centra, tak reprodukční orgány prostřednictvím normalizace hormonální hladiny. Napomáhá řešit krizi středního věku a manažerský syndrom. Pomáhá při léčbě nemocí způsobených sníženou imunitou. Zlepšuje mentální funkce, urychluje regeneraci sil a podporuje rozvoj svalové hmoty.
KAKAOVÝ PRÁŠEK NATURAL (10/12) SE SNÍŽENÝM OBSAHEM TUKU
- min. obsah kakaového másla 10%
- z jedinečných ekvádorských kakaových bobů - NEPRAŽENÝCH
- ekvádorské kakao
Kakaový prášek je produkt, který vzniká lisováním kakaové hmoty, při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a zbytek hmoty co zůstane, je tzv. kakaový koláč (torta, cocoa cake), který obsahuje cca 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí „koláče" vzniká kakaový prášek.
POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek)
nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.